Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Vraag en aanbod. Daartussen ligt een uitgestrekt gebied waarin het soms verdraaid lastig kan zijn om de juiste oplossingen te vinden. Hoe houd je kennis vast, hoe beschik je tijdig over de juiste professionals? Lastige vraagstukken, vooral omdat u wel wat anders aan uw hoofd heeft: het dagelijkse reilen en zeilen van een organisatie, bijvoorbeeld.

Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO). Dit is een vorm van Business Process Outsourcing (BPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.

In al deze gevallen maken we van te voren een heldere afspraak over het gewenste resultaat. Daar laten we ons graag op afrekenen.

Noem het maar service.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden