Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

De naam Nazca verwijst naar de wereldberoemde lijnen en figuren in de vlakte van Nazca in Peru. Deze intrigerende lijnen en figuren zijn vanaf de aarde maar zeer beperkt waar te nemen. Maar vliegend boven de vlakte tonen zich allerlei lijnen en figuren als de spin, de aap, de astronaut etc.

Dit intrigerende schouwspel ontstaat door een verandering van perspectief. Hierdoor ontstaan nieuwe vragen. Die nieuwe vragen leiden tot nieuwe mogelijkheden en hypothesen, mogelijk gemaakt door het veranderende perspectief en het loslaten van dingen die ons geleerd zijn.

Zo werkt het ook bij Nazca. Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten werken we iedere dag aan betere oplossingen.

To the next curve

Nazca betekent: staan voor wie je bent en weten wat je wilt. Daarmee recht op je doel afgaan. Veel geven, veel nemen. En dan ontdekken dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit had gedacht. To the next curve.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden