Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

hrsolutionsMensen met talent vormen uw belangrijkste kapitaal. Zij zorgen ervoor dat uw organisatie succes heeft. Maar waar haal je ze in hemelsnaam vandaan, worden ze ergens vastgehouden? Klopt. Ze zitten helemaal klem. Tussen werk en leven.

Nazca plukt ze eruit. Wij werven & selecteren met en voor u naar de juiste professional. Om samen met hen, en samen met uw organisatie, een werkomgeving te creëren waarin ze zich volkomen thuisvoelen.

Maar als je talent hebt aangenomen, ben je er dan? Nazca kijkt verder. Wij denken met u mee op strategisch niveau, met diepgaande kennis van uiteenlopende markten en bedrijfsprocessen. Bij het faciliteren van in-, door- en uitstroom van professionals.

Wij staan continu voor u klaar met een kijk op zaken vanuit een ander perspectief, met passend advies en praktische oplossingen op elk gebied van Human Resources.

Nazca maakt werk van uw bedrijf.icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden