Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

groeiIn een wereld die ons uitdaagt om vernieuwingen steeds sneller te implementeren om onze concurrentiekracht te behouden is het aantrekken van de juiste kennis op het juiste moment en het borgen van kennis steeds belangrijker.

Nazca helpt opdrachtgevers succesvol te zijn in deze veranderende wereld met de beste professionals met de voor dat moment relevante expertise voor het realiseren van het gedefinieerde resultaat.

Onze kernactiviteit is om met onze expertise en implementatiekracht opdrachtgevers en professionals daadwerkelijk bijeen te brengen. Nazca draagt er intensief toe bij dat ze elkaar stimuleren, aanvullen en samen hun ambities waarmaken.

Nazca maakt werk van uw organisatie.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden