Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Nazca helpt opdrachtgevers door een andere manier van kijken het beste uit zichzelf te halen. Door verandering van perspectief en het loslaten van bestaande conventies, ontstaan nieuwe inzichten en nieuwe vragen die leiden tot nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

Enerzijds geeft u veel van uzelf.

De ideale oplossing is vaak niet de meest voor de hand liggende. Daar moet je samen aan werken, die moet je creëren. En dat is wat Nazca doet in het Nazca-lab, samen met opdrachtgevers en professionals.

Anderzijds krijgt u er veel meer voor terug.

Als professionele dienstverlener staan wij continu voor u klaar met passend advies en praktische oplossingen op elk gebied. Wij werken met gekwalificeerde professionals en zijn gecommitteerd aan het resultaat. Uw resultaat! Daar laten we ons graag op afrekenen! Mogen we u uitdagen?

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden