Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

management consultingNazca helpt opdrachtgevers door een andere manier van kijken het beste uit zichzelf te halen. Door verandering van perspectief en het loslaten van bestaande conventies, ontstaan nieuwe vragen en nieuwe inzichten die leiden tot nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

Nazca daagt u uit, gaat met u op zoek naar het potentieel van uw organisatie, uw ambities en waarden. Betrekt uw professionals bij het proces door hen uit te dagen om hun wensen en behoeften te delen. Door op positief opbouwende wijze naar uw organisatie en professionals te kijken. Vanuit de overtuiging dat gemotiveerde professionals meer betrokken zijn, meer succes hebben en werken aan een duurzamer resultaat. Uw resultaat!

Enerzijds geeft u veel van uzelf.

Nazca ondersteunt bij de ontwikkeling van een heldere strategische visie, vertaald naar een missie en implementatie aan de hand van de kernwaarden. Dat doen we door de focus te richten op wat je wilt bereiken, in plaats van op wat je niet wilt. Door iedereen binnen de organisatie te betrekken bij het proces en samen te ontdekken welke positieve ervaringen binnen de organisatie de toekomstvisie versterken. Door te stimuleren, vragen te stellen, aan te vullen en focus aan te brengen.

De ideale oplossing is vaak niet de meest voor de hand liggende. Daar moet je aan werken, die moet je creëren. Daar laten we ons graag op afrekenen! Mogen we u uitdagen? Dat is wat Nazca doet samen met opdrachtgevers en professionals.

Anderzijds krijgt u er veel meer voor terug.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden