Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Onze opdrachtgever is een professionele Automotive-IT-onderneming gespecialiseerd in digitale voertuiginformatie voor hulpverleners. De programmatuur stelt hulpverleners in staat om veilig en snel te handelen tijdens het redden van mensenlevens na een verkeersongeval. Het systeem wordt door de gebruikers als onmisbaar ervaren en heeft daarmee een grote maatschappelijke waarde. Het is wereldwijd in gebruik bij vrijwillige- en professionele brandweerkorpsen, meldkamers en pechhulpverleners.

Voor de versterking van ons database team zoeken wij per direct een fulltime:

AUTOCAD TEKENAAR MET PASSIE VOOR AUTOTECHNIEK (m/v)

De functie:
In deze functie maak je 2D voertuigaanzichten met behulp van AutoCad en zorgt dat alle benodigde autotechnische informatieblokken op de juiste manier in de aanzichten verwerkt worden.

De kerntaken:

  • Tekenen van voertuigaanzichten in AutoCad (2D) met behulp van afbeeldingen;

  • Verwerken van technische informatie voor hulpverleners in de voertuigaanzichten.

    Je hebt:

  • Een MBO werk- en denkniveau;

  • Een flexibele, accurate werkmentaliteit;

  • Tenminste 3 jaar werkervaring met AutoCad;

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

  • Affiniteit met auto’s en/of brandweer is een pré

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : vaste dienst
Uren per week : 40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord-Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden