Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Onze opdrachtgever is een professionele Automotive-IT-onderneming gespecialiseerd in digitale voertuiginformatie voor hulpverleners. De programmatuur stelt hulpverleners in staat om veilig en snel te handelen tijdens het redden van mensenlevens na een verkeersongeval. Het systeem wordt door de gebruikers als onmisbaar ervaren en heeft daarmee een grote maatschappelijke waarde. Het is wereldwijd in gebruik bij vrijwillige- en professionele brandweerkorpsen, meldkamers en pechhulpverleners.

De functie:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde collega die ons salesteam kan komen versterken. Als sales & account manager ben je verantwoordelijk voor onze internationale sales, lead generatie en onboarding van nieuwe klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het proactief onderhouden van contacten met bestaande en potentiële klanten, zowel mondeling als schriftelijk. Je brengt offertes uit en volgt deze op. In deze uitdagende rol coördineer je de frontoffice communicatie, verwerk je leads in het CRM systeem.

Daarnaast bevat de rol ook marketing componenten zoals verantwoordelijk voor digitale media, funnelmanagement en ondersteuning van distributeurs.

Je hebt:

  • Een HBO denk- en werkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een commerciële instelling, en bent initiatiefrijk;
  • Analytisch vermogen en werkt zelfstandig en gestructureerd;
  • Een flexibele instelling;
  • Goede beheersing van MS Office (met name Word);
  • Goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal (Frans is een pré).

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Erik Mooij via erik.mooij@nazcagroup.nl of bel voor meer info met tel.: 06-51992969

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

 

Startdatum : Asap
Duur : Onbepaalde tijd
Uren per week : 32/40
Optie tot verlenging : nvt
Locatie : Zwaag
CV eisen
:
 
Bijzonderheden :  

 

 

 

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden