Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is volop in beweging. De laatste jaren zijn ze succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden waarin de inwoners centraal staan. Dat betekent dat bij alles de vraag wordt gesteld; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven?

Het betekent ook denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met je collega’s.

Opdracht

Onze opdrachtgever draagt met zorg en aandacht bij aan het nog mooier maken van de openbare buitenruimte. Ze werken projectmatig aan het ontwerp, de voorbereiding en uitvoering van uiteenlopende projecten, van het duurzaam renoveren van speelplekken, het herinrichten en bouwen van nieuwe wegen tot het renoveren of bouwen van civiele kunstwerken. Door toename van het aantal projecten in asfalt- en wegonderhoud is er ruimte voor een projectleider.

 

Als projectleider civiel ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten in de openbare buitenruimte. Naast coördinerende werkzaamheden op inhoudelijk- maar ook op procesmatig niveau bewaak je de kwaliteit en planning rondom jouw projecten. Je vindt het een uitdaging op duidelijke doelen te stellen en mensen met elkaar te verbinden, je organiseert en communiceert gemakkelijk met interne collega’s en externe belanghebbende. Kortom, in jouw rol is er veel ruimte voor vrijheid, creativiteit en ontwikkeling.

Vereisten / knock-outcriteria

  1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider of projectmanager;
  2. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van techniek / civiel;
  3. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jaar als projectleider of projectmanager rondom civiele kunstwerken, rioolvervanging én asfaltering binnen de openbare buitenruimte;
  4. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar bij een gemeente met meer dan 80.000 inwoners.
  5. Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Je bent ambitieus en resultaatgericht;
  • Je hebt gevoel voor innovatieve samenwerking zowel met bewoners als met ondernemers;
  • Je bent een stevige maar empathische gesprekspartner op alle niveaus;
  • Je beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit;
  • Je bent van nature nieuwsgierig en functioneert optimaal in een snel veranderende omgeving;

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-1337 8768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

 

Startdatum : Asap
Duur : 1 jaar
Uren per week : 32-36
Optie tot verlenging : Ja
Locatie : Noord-Holland
CV eisen
:
Max 5 pagina's
Bijzonderheden : Geen

 

 

 

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden