Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Onze opdrachtgever is een professionele Automotive-IT-onderneming gespecialiseerd in digitale voertuiginformatie voor hulpverleners. De programmatuur stelt hulpverleners in staat om veilig en snel te handelen tijdens het redden van mensenlevens na een verkeersongeval. Het systeem wordt door de gebruikers als onmisbaar ervaren en heeft daarmee een grote maatschappelijke waarde. Het is wereldwijd in gebruik bij vrijwillige- en professionele brandweerkorpsen, meldkamers en pechhulpverleners.

Voor de versterking van ons database team zoeken wij per direct een fulltime:

AUTOMOTIVE INFORMATIE ANALYST (m/v)

De functie:
In deze functie draag je bij aan het onderhouden van één of meer van onze voertuig databases en wissel je belangrijke technische informatie uit met de autofabrikanten. Je werkt nauw samen met je collega’s voor de verwerking van de benodigde informatie. Je levert het ontwerp voor de 2D voertuigaanzichten aan bij de Autocad tekenaars en verwerkt het resultaat met behulp van speciaal ontwikkelde software tot interactieve rescuesheets voor het CRS.

De kerntaken:

  • Opvragen, analyseren en verwerken van autotechnische informatie van autofabrikanten en importeurs;

  • Tekenen van voertuigaanzichten in AutoCad (2D). Je hebt:

  • Een MBO/HBO werk- en denkniveau;

  • Een flexibele, accurate werkmentaliteit;

  • Tenminste 3 jaar werkervaring in de Automotive branche;

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

  • Affiniteit met de brandweer is een pré.

 

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : vaste dienst
Uren per week : 40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord-Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden