Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 1337 8768

Ronald Broekhuizen heeft in 2011, samen met Erik Mooij, Nazca opgericht. Nazca helpt opdrachtgevers en professionals het beste uit zichzelf te halen. Om zich te ontwikkelen, nieuwe inzichten te verkrijgen met een focus op resultaat. Om resultaten te bereiken op zakelijk en persoonlijk terrein die je verwachtingen overtreffen. Door iedere dag een betere oplossing te bedenken.

Nazca kan bogen op een jarenlange ervaring om de juiste mensen op de juiste positie brengen. Daarnaast adviseren we organisaties en individuen. De organisatie kenmerkt zich door haar focus op relaties. Meer dan 5.000 consultants zijn verbonden aan Nazca. Professionals met uiteenlopende kennis en ervaring die er voor zorgen dat Nazca optimaal in staat is om met en voor haar opdrachtgevers het juiste resultaat te bereiken.

Ronald studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft. Na zijn studie vervulde hij interim-opdrachten bij onder andere de Gemeente Rotterdam en de Bouwcombinatie Boele en Van Eesteren. De daaropvolgende jaren heeft hij zich bij een grote, landelijk werkende detacheerder verder bekwaamd in alle facetten van de flexibele arbeidsmarkt, eerst als accountmanager en later als kantoor- en commercieel manager. Hij heeft zich ontwikkeld tot allround peoplemanager met ruime ervaring in het leidinggeven aan en coachen en bemiddelen van hoog opgeleide professionals in de zakelijke dienstverlening. Ook heeft hij ruime ervaring in het voeren van acquisitie en relatiemanagement binnen de diverse sectoren van de arbeidsmarkt.

Hij was mede verantwoordelijk voor de snelle groei van de kantoren en heeft actief bijgedragen aan het verwerven van de marktleiderspositie van de onderneming.

Hij haalt grote voldoening uit het helpen van klanten en het leren kennen van mensen. Contact maken en van daaruit een solide en succesvolle relatie opbouwen is voor hem heel waardevol en belangrijk.

Kernwoorden: goede coach en motivator, no-nonsense, organisatiesensitief, prikkelend, klant-en resultaatgericht.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden