Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan b...
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan N...
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Proc...
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waa...

Onze opdrachtgever levert innovatieve en duurzame daglichtoplossingen en heeft het breedste assortiment aan hoogwaardige producten en systemen.

Binnen de Benelux ontwerpen, vervaardigen, verkopen en monteren ze daglichtoplossingen voor utiliteitsgebouwen zoals kantoorgebouwen, scholen, zorginstellingen, luchthavens, winkelcentra, grote openbare gebouwen, stations en industriële gebouwen.

Wat ga je doen?

Als Projectvoorbereider/Tekenaar word jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitwerking van onze projecten (van standaard daglichtoplossingen tot complexe glasdakconstructies). Je bent in staat om zelfstandig bouwkundige tekeningen, schetsen en meetgegevens van projecten uit te werken en te vertalen naar technische tekeningen van onze producten en systemen ten behoeve van de afdeling productie. Ook maak je constructieve berekeningen. Projecten realiseren gebeurt in teamverband en je werkt hierbij nauw samen met het projectbureau, de afdeling verkoop, de afdeling productie en derden (klanten, collega leveranciers, bouwers, etc.). Je coördineert je eigen projecten binnen de afdeling en het bedrijf. Daarnaast beheer je mede de digitale bibliotheek van producttekeningen (inclusief revisiebeheer) en werk je mee aan de verdere standaardisatie van tekeningen.

Daarnaast ben je als technisch specialist de vraagbaak voor alle technische vragen omtrent onze daglichtoplossingen. Je ondersteunt alle afdelingen aangaande specialistische productkennis en specialistische toepassingen. Op verzoek denk je mee en adviseert de verkoopafdeling bij project specifieke technische oplossingen.

Onze Opdrachtgever is een dynamisch bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Ook op het gebied van 3D tekeningen en modellen zijn al stappen gemaakt maar moet nog verder worden door ontwikkelt. In dit verband wordt van jou verwacht dat je een voortrekkersrol gaat spelen in de verdere implementatie van het 3D tekenpakket binnen onze organisatie. Het is dan ook een vereiste dat je ervaring hebt met 3D tekenprogramma’s en werkmethodieken zoals BIM. Daarnaast willen wij doorgroeien en bieden wij daarom onze medewerkers graag kansen om zichzelf verder te ontplooien binnen haar of zijn mogelijkheden. Het is mogelijk dat, bij gebleken geschiktheid, je doorgroeit naar de functie van teamleider tekenkamer.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die in belangrijke mate voldoen aan de volgende functie eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding MBO/HBO (werktuig)bouwkunde of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie binnen een technisch bedrijf (metaal/glas/bouw is een pre);
 • Ervaring met een technisch 3D tekenprogramma is vereist. Kennis van AutoCad Athena is een pre;
 • Je hebt ervaring met BIM-werkmethodiek en bij voorkeur het programma Revit en/of Archicad;
 • Daarnaast heb je een sterke affiniteit met ICT (ten behoeve van deze functie);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Adequate beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits zou een pre zijn)

De volgende competenties klinken jou bekend in de oren:

 • Samenwerken;
 • Kennis toepassen en delen;
 • Analytisch- en probleemoplossend vermogen;
 • Conceptueel denken & Omgaan met details;
 • Plannen & Organiseren.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : Optie op vast Dienstverband
Uren per week : 32-40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

 

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2023 Nazca - Alle rechten voorbehouden