Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Wat ga je doen

Als Systems Engineer ben je betrokken bij het ontwerp en de realisatie van integrale infrastructuurprojecten. Hierbij maak je gebruik van gangbare methodieken, tools en systemen. Jij zorgt ervoor dat we met behulp van het systeem de gewenste en geëiste prestaties leveren. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat je tijdens de ontwerpfase nauw samenwerkt met de ontwerpers en analyses doet op het gebied van functionaliteit en beschikbaarheid, optimalisaties voorstelt en aanbevelingen doet over ontwerpalternatieven.

Wie ben jij

Jij kunt je identificeren met onze visie en wil graag in een internationale omgeving meewerken aan de vele, vaak iconische projecten van onze Opdrachtgever. Om ervoor te zorgen dat zij topkwaliteit kan blijven leveren zijn wij op zoek naar kandidaten die minimaal aan de volgende criteria voldoen:

  • Afgeronde technisch universitaire opleiding, bij voorkeur civiele techniek
  • Je hebt een Master Systems Engineering of deze kennis opgedaan in je werk
  • Ervaring met systems engineering binnen complexe infrastructurele projecten, in het bijzonder met het specificatie- , verificatie- en validatieproces
  • Ervaring met het opstellen van of werken met geïntegreerde contracten
  • Ervaring met “het werken met Rijkswaterstaat”.
  • Je hebt affiniteit met het ontwerpen van complexe infrastructuur
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
  • Je kunt projectmatig werken en je kunt je goed bewegen binnen multidisciplinaire teams

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Asap
Duur : 6 maanden
Uren per week : 24-32uur, eventueel fulltime
Optie tot verlenging : Ja
Locatie : Amsterdam/Utrecht
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

 

© 2018 Nazca - Alle rechten voorbehouden