Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Onze opdrachtgever

Het Administratief Centrum(AC) verzorgt alle concernadministraties. Dit betreft de Financiële Administratie, de Personeels- en Salarisadministratie, de Centrale Studentenadministratie, de Vastgoedadministratie en de Projectadministratie. Daarnaast verzorgt het Administratief Centrum de interne en externe verslaglegging.

Het AC heeft als doelstelling het realiseren van een hoogwaardige, betrouwbare en consistente administratieve dienstverlening. Het AC telt circa 170 medewerkers, kent een informele werksfeer en investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Centraal staan de kernwaarden: samenwerking, toekomstgericht, enthousiast, resultaatgericht en klantgericht.

De afdeling functioneel beheer SAP is de schakel tussen de gebruikers, het technisch- en applicatiebeheer en de softwareleverancier. De afdeling is verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van de SAP informatiesystemen en voor het invullen van het SAP-informatiebeleidsplan.

De functie

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het ontwerpen en opstellen van bestuurlijke informatie. Je ziet toe op de correcte inhoud van het businesswarehouse, de rapporten, de gegevens en de verwerking. Hierbij is het belangrijk dat je alle stakeholders in begrijpelijke taal kunt informeren over de mogelijke inzet van systemen en hoe dit ingericht kan worden.

Werkzaamheden:

 • Meewerken in het team, focus op financiën, personeel en P&C
 • Met verstand van de bronsystemen SAP FI, CO, MM, HRM, PI, SA de managementinformatie vragen van gebruikers vertalen.
 • Op basis van de ingerichte data in SAP BW de functionele rapporten in SAP BO bouwen of wijzigen in de Webby's, Live Office, Analitics 
 • Zelfstandig bestaande datamodellen onderhouden; de benodigde werkzaamheden in een planning opzetten en afstemmen; een autorisatiemodel opzetten en uitwerken, plannen vervaardigen voor implementaties, conversies en interfaces en deze (laten) uitwerken
 • Unit- en integratietests uitvoeren en gebruikers ondersteunen bij de acceptatietests;
 • Controle voor processen voor het schedulen en monitoren van dataloads;
 • Controle queries ontwerpen om de kwaliteit van de data uit bronsystemen te borgen;
 • Beheerswerkzaamheden uitvoeren en schrijven/onderhouden van beheerdocumentatie;
 • Documenteert het datamodel, de rapporten, de definities en maakt handleidingen voor gebruikers;
 • Analyseert issues en wijzigingsverzoeken, maakt diagnose van de oorzaken en impact van wijzigingenverzoeken. De performance monitoren van de laadprocessen en van rapporten, performance problemen doordacht oplossen;
 • Mogelijkheden toetsen van de nieuwe productreleases aan de geldende architectuurprincipes en aan rapportage en presentaties;
 • Het gaat hier om een uitdagende functie in een complexe omgeving waarbij je de ruimte krijgt om SAP kennis en kunde door te ontwikkelen.

Wij zoeken

Een medewerker met HBO/WO werk- en denkniveau die beschikt over goede analytische vaardigheden. De ideale kandidaat is een teamplayer en is daarnaast klantgericht, initatiefrijk, resultaatgericht en bereid om buiten de gebruikelijke kantoortijden te werken. De kandidaat beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en schrift. De kandidaat heeft diepgaande kennis van SAP BW 7.0 en SAP BO 3.1 (eventueel 4.0) en is SAP gecertificeerd. Hierbij weegt BW kennis zwaarder dan BO kennis. Je beschikt over een brede kennis en werkervaring ( > 5 jaar) op het gebied van de volgende SAP BW deelgebieden:

 • extractie uit zowel SAP FI/CO/PS/HR/MM/SD als non-SAP bronnen;
 • modellering, ontwerpen / bouwen ETL processen;
 • SAP BI front-end tools;
 • SAP BI performance issues;
 • ABAP kennis aanwezig;
 • SAP BO 3.1 Web Intelligence is een pre;
 • SAP BO Data Services (data integrator) is een pre;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is het voornemen om een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te bieden. Het salaris maximaal € 4.978,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Onze opdrachtgever heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt men uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en worden medewerkers gestimuleerd om zich continu verder te professionaliseren. De standplaats voor deze functie is Amsterdam, pal naast het station.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum

:

 1 maart 2019
Duur

:

 12 maanden

Uren per week

:

 32 - 38 uur

Optie tot verlenging

 Ja

Locatie

:

 Amsterdam

CV eisen

:  Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden

:

  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden