Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Onze opdrachtgever is een onderdeel van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Ze ondersteunt het primaire proces van zowel de UvA als HvA. Dit doen zij door het aanbieden van een groot aantal ICT-diensten aan ruim 80.000 studenten en 8.000 medewerkers op vele locaties van faculteiten, domeinen, dienstverlenende eenheden en gelieerde instellingen in Amsterdam.

Het team SAP binnen de afdeling Applicatiebeheer is verdeeld in sub-teams over de disciplines SAP FICO+, HR, BW, Basis en ABAP. De teams onderhouden op hun gebieden de bedrijfsondersteunende systemen op de gebieden HR, Financiën en organisatie brede stuurinformatie. Bij het Administratief Centrum (buiten ICTS) werken SAP functioneel beheerders, waarmee je ook zult samenwerken.

Wij zoeken

Wij zoeken een ervaren SAP Basis beheerder, die samen met de aanwezige basis beheerder en een externe consultant het SAP-applicatielandschap beheert en mee doorontwikkeld. Aan de beheerkant zorg je dagelijks dat het landschap stabiel en veilig blijft draaien. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en bewaakt de dataverwerking, de data integriteit en de backups. Bij onze wekelijkse releases ben je medeverantwoordelijk voor het overzetten van transporten d.m.v. Charm. Daarnaast zorg je proactief voor lifecycle en security upgrades van gebruikte componenten en neem je nieuwe componenten in beheer. Je neemt ook deel aan SAP-projecten en denkt daarin mee aan nieuwe oplossingen en de inbeheername daarvan.

Het gaat hier om een brede, uitdagende functie met verschillende technologieën en continue vernieuwing. Je krijgt de ruimte om je eigen kennis en kunde verder te ontwikkelen.

Werkzaamheden

 • SAP Basis (technisch) beheer van de aanwezige applicatie componenten in het landschap onder Linux en Windows.
 • Beheer van de gebruikte databases: HANA en MaxDB.
 • Beheer van de OpenText EFM-omgeving.
 • Bewaking van systeem veiligheid, dataverwerking, data integriteit en backups.
 • Oplossen van storingen en incidenten.
 • Beheer, uitvoering en bewaking van interfaces.
 • Uitvoeren van lifecycle upgrades en security updates.
 • Deelnemen aan SAP-projecten waarin je meedenkt over oplossingen en beheer daarvan.
 • Doorvoeren van transporten d.m.v. Charm.
 • Plannen & organiseren van je eigen en team werkzaamheden.

Profiel

 • HBO denk- en werkniveau.
 • Meerjarige ervaring met een aantal van de genoemde SAP-componenten.
 • Gestructureerd en nauwgezet kunnen werken.
 • Resultaatgericht en beslissingen kunnen nemen als de situatie erom vraagt.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
 • Helder in communicatie.

Wij bieden

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is het voornemen om een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te bieden. Het salaris maximaal € 4.661,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Onze opdrachtgever heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt men uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en worden medewerkers gestimuleerd om zich continu verder te professionaliseren. De standplaats voor deze functie is Amsterdam, pal naast het station.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum

:

 asap
Duur

:

 Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Uren per week

:

 38 uur

Optie tot verlenging  

 Ja

Locatie

:

 Amsterdam

CV eisen

:  Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden

:

 De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden