Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Onze opdrachtgever Werkom werkt voor iedereen! Voor iedereen die werk zoekt. Voor iedere werkgever die (extra) werknemers nodig heeft. Voor iedere opdrachtgever die inclusief wil ondernemen. Werkom staat daarbij voor verbinding. De verbinding van mens(ontwikkeling), werk(perspectief) en de arbeidsmarkt. Werkom brengt mensen en organisaties bij elkaar om mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt die graag willen werken, weer aan het werk te krijgen en duurzaam aan het werk te houden.  

Functiebeschrijving

Als Adviseur Werkgeversdiensten bij de unit Plaatsing en Nazorg acquireer je vacatures en leer-/werkbanen bij nieuwe en bestaande relaties. Je bouwt relaties met bedrijven en sectoren op, je onderhoudt deze en je bent in staat kansen te zien en om te zetten in succesvolle werkgelegenheidstrajecten en uitstroom mogelijkheden voor werkzoekenden.

Met de netwerkpartners, intern en extern, onderhoud je een nauwe werkrelatie en je werkt samen met collega’s van regiogemeentes en het UWV in het Werkgeversservicepunt. Je organiseert bijeenkomsten tussen werkzoekenden en werkgevers en onderhoudt het vacature overzicht en aanbod.

Je analyseert de kansen, talenten en mogelijkheden van werkzoekenden, je ondersteunt kandidaten met effectieve communicatie richting werkgevers en je zorgt er voor dat de juiste match met een leer-/werkbaan tot stand wordt gebracht.

Je levert een bijdrage in de groepsgewijze aanpak, bemiddeling en training om de kandidaten naar werk te begeleiden.

Je adviseert over afspraken en procedures tussen werkgever en klant en volgt de voortgang hiervan.

Tot slot verzorg je bijbehorende rapportages, correspondenties en administratie in de diverse systemen.

Wat wij verwachten van de ideale kandidaat

Als Adviseur Werkgeversdiensten fungeer je als schakel tussen de werkzoekende, de casemanager, de regionale werkgeversaanpak en de arbeidsmarkt. Wij zoeken een collega die makkelijk samenwerkt en netwerkt, durft te pionieren, kansen signaleert en ook zonder kaders ziet wat gedaan moet worden. Je bent in staat mensen duidelijk en respectvol aan te spreken op hun gedrag. Daarbij ben je resultaatgericht en proactief. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk samen met collega’s en combineert dit met een commerciële houding. Je bent in staat projectmatig te werken, je hebt een aansprekend netwerk en je bent een goede gesprekspartner voor bedrijven.

Verder heb je een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau en aanvullende cursussen/opleidingen. Je hebt bij voorkeur ervaring met en kennis van GWS4ALL/Suite/Sonar/WBS.

Natuurlijk beschik je over kennis van de Participatiewet, heb je affiniteit met de verschillende doelgroepen en heb je ook ruime ervaring met werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Adviseurs Werkgeversdiensten hebben een belangrijke taak om ook kandidaten uit het doelgroepenregister en statushouders te plaatsen. Ervaring met deze doelgroepen is een pré.

 

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-1337 87 68. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van Nazca.

Startdatum Asap
Duur In eerste instantie tot 1 april 2020
Uren per week 32-36 uur
Optie tot verlenging Ja
Locatie regio Zaanstad
CV eisen Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld.
Bijzonderheden  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden