Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Je rol

Op de afdeling salarisadministratie ben je betrokken bij de uitvoering van de salarisadministratie van de klanten van onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de complete salarisadministratie van diverse organisatiesv(ook engelstalige). Jij weet, als ervaren man of vrouw, het overzicht te houden en bent bekend met de knelpunten en piekmomenten van de salarisadministratie. Je bent vraagbaak voor klanten én voor je collega’s. De begeleiding van de junior salarisadministrateurs is een belangrijk aspect in deze functie. Je hebt een pro-actieve adviesrol naar onze klanten en weet jouw bevindingen aan de klant over te brengen. Ook vind je het belangrijk om je kennis op peil te houden op gebied van beloning, sociale zekerheid en fiscale regelgeving. Je bezoekt regelmatig kennissessies en leest de relevante vakbladen.

Wie ben jij

Je maakt makkelijk contact met klanten en weet je bevindingen overtuigend over te brengen. Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat zelfstandig te werken. Je bent goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en daardoor kun je een actieve rol spelen in verbeteringen voor de klant én voor onze organisatie. Je bent communicatief sterk, zowel in Nederlands als Engels. Je hebt minimaal een MBO-opleiding en afgeronde opleiding PDL.

Daarnaast

Heb je minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als salarisadministrateur voor diverse klanten en/of bedrijven. Je bent op zoek naar de volgende stap en houdt ervan om jouw kennis en ervaring in te zetten en te delen met collega’s binnen een klein en informeel team. De ideale kandidaat wil zichzelf ontplooien tot dé salarisexpert en de norm bepalen.

Interesse? 

Reageer dan met recent CV, motivatie en relevante referenties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met Ronald, tel.: 06-13378768

Uit het CV blijkt duidelijk je werkervaring zoals in de functie eisen beschreven. Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Periodes dienen gespecificeerd te worden met maanden en jaartallen. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.

Je gaat bij het meesturen van de referentie akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever. 

Startdatum :  ASAP
Duur :

 Minimaal 1 jaar, optie op vast dienstverband

Uren per week :  40 uur
Locatie :  Amsterdam
CV eisen :  Het CV is maximaal 5 pagina's lang en in het Nederlands gesteld. Motivatie separaat.
Referenties :  Contactgegevens van (min) twee relevante referenties.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden