Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan b...
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan N...
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Proc...
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waa...

Voor onze opdrachtgever zoeken we een projectmanager voor ons nieuwe team Projectmanagement. Wil je deel uitmaken van ons nieuwe team en kan je diverse projecten tegelijk managen? Dan zijn we op zoek naar jou!

DIT DOE JE:

Overzicht houden en organiseren zit in je DNA. Het leiden van diverse projecten gaat je gemakkelijk af. Met kennis van de onderwijssector ben je specialist in renovatie- en nieuwbouwtrajecten van onderwijslocaties. De visie van de school en gemeente vertaal je naar het realiseren van het beste schoolgebouw.

Je kunt met druk omgaan, kunt snel schakelen en bent resultaatgericht. Voor opdrachtgevers ben je een waardevolle partner en daarom goed in staat om de organisatie te vertegenwoordigen. Je stemt af en rapporteert aan de opdrachtgever en betrokkenen. Je bent sensitief en bewust van je cruciale rol in de projecten. Binnen de projecten treedt je op als verbinder om gezamenlijk het beste resultaat te behalen. Je bent in staat te schakelen tussen verschillende projectniveaus, denk hierbij aan contacten met bestuurders, huisvestingsverantwoordelijken, schooldirecties en onderwijsteams. Je stelt goede investeringsvoorstellen, verzorgt de uitvoering, leveranciers en overige disciplines in het proces.

DIT HEB JE:

  • Afgeronde Hbo-opleiding
  • Kennis van de onderwijssector
  • Aantoonbare ervaring en successen in het leiden van bouwtechnische projecten

DIT ZIJN WIJ:

Je komt werken bij onze Opdrachtgever (actief in het maatschappelijk vastgoed), in het team projectmanagement. Projectmanagement is hun nieuwste activiteit. Opdrachtgever heeft drie vestigingen en de vierde staat in de startblokken. Ze werken in het hele land aan kleine- tot middelgrote projecten.

Er zijn weinig bedrijven die projecten in de onderwijssector goed kunnen managen. Dat is een specialiteit. De manier waarop je dat doet bepaalt of je succesvol bent. De Opdrachtgever ondersteunt en adviseert al meer dan 10 jaar schoolbesturen op het gebied van vastgoed. Zij dragen daarmee bij aan het creëren van de beste leeromgeving.

DIT BIEDEN WIJ

  • Een prima salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
  • Uitdagende projecten door heel Nederland
  • Een goede werk-privébalans dankzij soepele werktijden en thuiswerken
  • Veel aandacht voor groei met mogelijkheden voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
  • Een smartphone en een laptop van de zaak
  • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een uitstekende werksfeer

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : Vast Dienstverband na Jaarcontract
Uren per week : 40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

 

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2023 Nazca - Alle rechten voorbehouden