Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

De rol:

Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van een project vanaf het sluiten van het contract tot en met de oplevering. Ook tijdens het commerciële voortraject kan je worden ingezet. Tijdens de voorbereiding en uitvoering van een project geef je leiding aan een projectteam en ondersteunt deze waar nodig. Je werkt intensief samen met de afdelingen werkvoorbereiding/engineering, calculatie, verkoop en zorgt voor een goed eindresultaat van een project. Een project geslaagd als de klant onze opdrachtgever met een 10+ waardeert.

Taken:

Je stuurt en bewaakt alle processen, verzamelt en interpreteert projectgegevens en rapporteert hierover aan de klant. Intern rapporteer je primair aan de algemeen directeur. Tot je taken behoort onder andere het maken van projectplanningen, het voeren van voortgangsgesprekken met klanten, het aansturen van projectteams, het verzorgen van het budgetmanagement en het onderhouden van contact met de klant. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Noord-Holland maar bent regelmatig onderweg naar projecten. Periodiek sluit je aan bij bedrijfsbrede overleggen.

Je Profiel:

Ben jij een projectleider met daadkracht, leidinggevende kwaliteiten, een commerciële drive, overtuigingskracht, sociale vaardigheden en analytisch vermogen? Als je deze vragen met een ja kunt beantwoorden en ook de gewenste opleiding en achtergrond hebt, zijn wij op zoek naar jou!

  • HBO+ werk en denkniveau, bij voorkeur HBO werktuig- en/of bouwkunde of verwante opleidingen;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de (af-)bouw van projecten;
  • Affiniteit met werktuigbouwkundige installaties
  • Ervaring met diverse contractvormen waaronder UAV-GC;
  • In bezit van rijbewijs;
  • In bezit van certificaat VCA-VOL;
  • Microsoft pakket en Autocad.

Wat bieden wij?

Onze opdrachtgever staat voor no-nonsens, hard werken en continu innoveren. Zij bieden een veilige, stabiele en optimale werkomgeving, waarin zij de kennis en ervaring van de medewerker graag benutten én vergroten. Het is een full time functie met veel inhoudelijke en operationele vrijheden en verantwoordelijkheden.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van Nazca.

Startdatum Asap
Duur Dienstverband
Uren per week 40 uur
Optie tot verlenging Ja
Locatie Regio Hoorn
CV eisen Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld.
Bijzonderheden  

© 2018 Nazca - Alle rechten voorbehouden