Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Ben je een ervaren en communicatief sterke Test Consultant? Bel Nazca!

Ben jij een ervaren HRM adviseur? Bel Nazca!

Ben jij een geboren organisator en voel je je thuis in een technische productie-omgeving? Hebben wij een mooie baan voor je! Bel Nazca!

Ben je een 3D tekenaar met ambitie op termijn door te groeien naar de rol van Teamleider Tekenkamer? Bel Nazca!

Ben jij een veelzijdige, technisch en commercieel sterke persoonlijkheid die mee wil groeien met de organisatie van onze opdrachtgever? Bel Nazca!

Ben jij een bouwkundig werkvoorbereider met gevoel voor commercie? Dan hebben wij een mooie baan voor je! Bel Nazca!

Als je het leuk vindt om veel te reizen en met techniek bezig te zijn, en je het een uitdaging vindt om op locatie zo snel mogelijk aan de slag te gaan, dan is dit een baan voor jou. Bel Nazca!

Vind jij het leuk om bij een internationale organisatie installaties te ontwerpen en berekenen? Bel Nazca!

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden