Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Ben jij in staat onze projectmanagers Gebiedsontwikkeling te adviseren bij de business cases van nieuwe locatieontwikkelingen?

Geef jij graag leiding aan uiteenlopende ruimtelijke projecten die aansluiten op de uitdagingen van morgen bij één van de grotere gemeenten in Nederland? Het bouwen aan en het leiden van de ontwikkelopgaven en projecten vraagt gedrevenheid in combinatie met resultaatgerichtheid, verbindend leiderschap en visie. Zet jij graag je tanden in deze uitdaging? Bel Nazca!

Heb jij ervaring met opstellen van budget en uitvoeren van jaarafsluiting? Bel Nazca!

Ben je analytisch sterk, goed in projectplannen schrijven en wil je onze opdrachtgever helpen met o.a. inrichten Sharepoint? Bel Nazca!

Vind jij het leuk om bij een internationale organisatie installaties te ontwerpen en berekenen? Bel Nazca!

Heb jij ervaring met Mutatieonderhoud in grootschalige renovatieprojecten? Hebben wij een mooie baan voor je! Bel Nazca!

Heb jij ervaring met monitoring en evaluatie van Duurzame Energie? Dan hebben wij een leuke opdracht voor je! Bel Nazca

Ben jij een ervaren en ambitieuze Projecteider met ervaring in renovatie trajecten? Hebben wij een mooie baan voor je! Bel Nazca!

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden