Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

De mensen van Nazca geloven dat leven en werken niet twee afzonderlijke bezigheden kunnen zijn. Je kunt er lang over praten of zelfs een boek over schrijven, maar wat schiet je daar nu mee op? Je kunt het beter laten zien. Door anders te kijken en te luisteren. Door inventief te zijn. Door meer te delen met elkaar en meer te leren van elkaar. Zo zet je iedereen op een nieuwe manier aan het denken. Zo bereik je samen de schitterendste dingen.

 

Bekijk het eens. Van de andere kant.

Onze missie is onze opdrachtgevers en professionals te helpen het beste uit zichzelf te halen. Om zich te ontwikkelen, nieuwe inzichten te verkrijgen met een focus op resultaat. Om resultaten te bereiken op zakelijk en persoonlijk terrein die je verwachtingen overtreffen.

 

Door iedere dag een betere oplossing te bedenken.

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden