Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan b...
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan N...
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Proc...
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waa...

Erik Mooij heeft in 2011 samen met Ronald Broekhuizen Nazca opgericht. Nazca helpt opdrachtgevers en professionals het beste uit zichzelf te halen. Om zich te ontwikkelen, nieuwe inzichten te verkrijgen met een focus op resultaat. Om resultaten te bereiken op zakelijk en persoonlijk terrein die je verwachtingen overtreffen. Door iedere dag een betere oplossing te bedenken.

Nazca kan bogen op een jarenlange ervaring om de juiste mensen op de juiste positie brengen. Daarnaast adviseren we organisaties en individuen. De organisatie kenmerkt zich door haar focus op relaties. Meer dan 5.000 consultants zijn verbonden aan Nazca. Professionals met uiteenlopende kennis en ervaring die er voor zorgen dat Nazca optimaal in staat is om met en voor haar opdrachtgevers het juiste resultaat te bereiken.

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Alkmaar ging Erik werken voor een ingenieursbureau en startte voor hen een softwarehuis. Hij heeft o.a. een dealernetwerk in Europa opgezet.

Hierna heeft hij zich ontwikkeld in de zakelijke dienstverlening en dan met name de flexibele arbeidsmarkt. In diverse branches, van de procesindustrie tot de lokale overheid, heeft hij alle facetten van het vak doorlopen, van accountmanager tot Directeur Operations. Hij was medeverantwoordelijk voor de snelle groei en het verwerven van de marktleiderspositie van de organisatie.

Erik heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de professionals in zijn teams middels de ontwikkeling van sales- en cultuurtrainingen en het verzorgen ervan. Ook nieuwe oplossingen voor uitdagingen op het gebied van bedrijfsprocessen als inhuur van personeel en wagenparkbeheer zijn hem niet onbekend.

Hij gaat uitdagingen niet uit de weg gaat en kiest veelvuldig voor niet conventionele oplossingen. Altijd met respect voor de teamleden, prikkelend en ambitieus, openstaand voor nieuwe inzichten. Hij maakt gebruik van de kennis van de teamleden en het professionele netwerk waarvan hij deel van uit maakt. Succes en plezier gaan bij hem hand in hand.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2023 Nazca - Alle rechten voorbehouden