Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Nu heeft u natuurlijk nog een vraag, we hoorden hem al aankomen. Waar haalt Nazca ze in hemelsnaam vandaan, al die resultaatgerichte professionals die het lef hebben om zowel uw als hun eigen ambities te overtreffen? Worden ze ergens vastgehouden? Klopt. Ze zitten helemaal klem. Tussen werk en leven.

Nazca plukt ze eruit. Om samen met hen, en samen met uw organisatie, een werkomgeving te creëren waarin ze zich volkomen thuisvoelen. Waarin ze niet automatisch functioneren in een functie, maar springlevend groeien in hun werk met een focus op het te behalen resultaat.

Kan dat niet? Daag ons maar uit. Dan dagen wij u uit. Dan nemen wij u op in ons netwerk van uitzonderlijke mensen die samen enthousiast op zoek zijn naar spannende nieuwe mogelijkheden. Voor zichzelf en voor elkaar. Dat is niet zomaar een belofte: dat is Nazca. Bent u daar nog?

 

Wacht dan niet langer, het avontuur is al begonnen.

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden