Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan b...
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan N...
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Proc...
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waa...

Bij onze Opdrachtgever, actief in maatschappelijk vastgoed, zoeken we coördinatoren voor verschillende vestigingen. Wil je verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de onderwijsgebouwen van hun opdrachtgevers? Dan zijn we op zoek naar jou!

DIT DOE JE:

Methodisch werken en technisch inzicht zit in je DNA. Je stelt onderhoudsjaarplannen op en vraagt offertes op voor de geplande werkzaamheden. Na beoordeling en afstemming met opdrachtgever regel je de gunning. Je controleert de planning en de uitvoering van de werkzaamheden.

Je kunt met druk omgaan, kunt snel schakelen en bent resultaatgericht. Voor opdrachtgevers ben je een waardevolle partner en daarom goed in staat om de organisatie te vertegenwoordigen. Je bent proactief, stemt af en rapporteert aan de opdrachtgever en betrokkenen. Je bent in staat om goed te communiceren op verschillende niveaus, denk hierbij aan bestuurders, schooldirecties, huisvestingsverantwoordelijken en uitvoerende partijen.

DIT HEB JE: 

 • Afgeronde Hbo-opleiding richting bouwkunde
 • Minimaal 2 jaar ervaring als onderhoudscoördinator
 • Kennis van O-prognose of vergelijkbare FMIS software
 • Kennis van de onderwijssector

DIT ZIJN WIJ:

Je komt werken bij onze Opdrachtgever (actief in het maatschappelijk vastgoed), in het team techniek. In dit team voeren ze inspecties uit en coördineren ze onderhoud inclusief servicedesk voor het melden van onderhoudsvragen. Opdrachtgever heeft drie vestigingen in o.a. Alkmaar en de vierde staat in de startblokken. Ze werken landelijk bij kleine tot grote opdrachtgevers. Er zijn weinig bedrijven die projecten in de onderwijssector goed kunnen managen. Dat is een specialiteit. De manier waarop je dat doet bepaalt of je succesvol bent. De Opdrachtgever ondersteunt en adviseert al meer dan 10 jaar schoolbesturen op het gebied van vastgoed. Zij dragen daarmee bij aan het creëren van de beste leeromgeving.

DIT BIEDEN WIJ

 • Een prima salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • Uitdagende projecten door heel Nederland
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele werktijden en thuiswerken
 • Veel aandacht voor groei met mogelijkheden voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen
 • Standplaats Alkmaar of Bergen op Zoom
 • Een smartphone en een laptop van de zaak
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een uitstekende werksfeer

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : Vast Dienstverband na Jaarcontract
Uren per week : 40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

 

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2023 Nazca - Alle rechten voorbehouden