Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

De afdeling Ruimte en Ondernemen (RO) maakt deel uit van de sector Grondgebiedzaken. Zij voert taken uit op het gebied van openbare orde, veiligheid, bijzondere wetten, ruimtelijke ordening, milieu, vergunningverlening, toezicht en handhaving en economie. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Juridisch medewerker handhaving en omgevingsbeleid.

Wat ga je doen?

Als juridisch medewerker handhaving en omgevingsbeleid binnen de afdeling Ruimte en Ondernemen lever je primair een bijdrage aan een veilige en leefbare werkomgeving. Je hanteert daarbij als strategie inwoners en instellingen te overtuigen van het nut en de noodzaak van de regels waardoor deze regels ook worden nageleefd. Dit doe je zowel binnen het vakgebied Omgevingswet, APV, bijzondere wetten als binnen de overige beleidsterreinen van de afdeling.

Je adviseert de afdeling en het bestuur over het te voeren handhavingsbeleid en de uitvoering ervan. Dit doe je door ontwikkelingen te volgen binnen het vakgebied en deze te vertalen naar gedragen oplossingen voor zowel het bestuur als voor de inwoners en instellingen van de gemeente. Je coördineert integrale handhaving en toezicht.

Iedere casus is weer anders, je moet soms puzzelen en zaken uitpluizen. Dat maakt deze functie zo aantrekkelijk en veelzijdig.

De functie bestaat uit de volgende taken:

  • Je stelt het VTH- beleid op het gebied van toezicht en handhaving op, actualiseert deze en voert deze uit.
  • Je draagt zorg voor de volledige uitvoering van de handhavingsprocedures.
  • Je voert - mede - de Omgevingswet uit en doet beleidsvoorstellen daaromtrent.
  • Indien nodig verdedig je de gemeente in bezwaar- en beroepsprocedures en effectueert bestuursdwang.
  • Je bent de vraagbaak voor collega’s binnen de organisatie voor vragen op het gebied van de wetgeving WABO/APV/Algemene wet bestuursrecht.

Wat zoeken wij?

Je beschikt over de kerncompetenties die de gemeente van haar medewerkers vraagt: professionaliteit op basis van zelfstandigheid, taakvolwassenheid en inhoudelijk vakmanschap. Ook ben je goed in staat om integraal en interdisciplinair te werken. Integriteit is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Specifiek beschik je over:

  • Een relevante juridische opleiding op Hbo- niveau, aangevuld met diverse vakinhoudelijke cursussen op het gebied van handhaving en omgevingsrecht.
  • Analytisch vermogen en vaardigheid in het ontwikkelen van beleid.
  • Een klantgerichte instelling en de beschikking over goede communicatieve vaardigheden.
  • Gevoel voor politieke- en bestuurlijke verhoudingen alsmede maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Kennis van en drie tot vijf jaar ervaring – bij voorkeur bij de gemeente – op dit vakgebied.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van Nazca.

Startdatum Asap
Duur jaarcontract met optie op vast
Uren per week 36 uur
Optie tot verlenging Ja
Locatie Gemeente in Noord-Holland
CV eisen Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld.
Bijzonderheden  
 

 

 

© 2019 Nazca - Alle rechten voorbehouden