Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan b...
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan N...
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Proc...
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waa...

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hoofd financiële administratie met een can do mentaliteit. De opdrachtgever is flexibel en speelt snel in op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Actief in de retailsector is het belangrijk dat de klantbeleving topprioriteit is en dat onze nieuwe collega die missie ondersteunt en versterkt. 

 

Wat vragen wij: 

 • Je bent een allround financieel/operationeel meewerkend voorman/vrouw met enkele jaren ervaring in het opzetten en verbeteren van de (financiële) administraties.
 • Je hebt die ervaring bij voorkeur opgedaan in Retail organisaties.
 • Je bent in staat op professionele wijze het financieel beheer van onze opdrachtgever te doorgronden en naar een hoger plan te trekken.
 • Je denkt mee met de directie en MT-leden op het gebied van financiën, administratie en organisatie om samen tot een gestroomlijnde organisatie te komen.
 • Je stelt cijfers en rapportages op om de gebruikers hiermee het juiste inzicht geven.
 • Begrotingen, (voorbereiding) jaarrekeningen, rapportages en de verhalen achter de cijfers. Subsidies aanvragen, verantwoorden en (het begeleiden van) de uitvoering.

 

Wat bieden wij jou;

 • Een afwisselende functie in een dynamisch en tegelijkertijd gemoedelijk familiebedrijf
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de Cao Retail Non Food
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
 • Personeelskorting
 • Ontwikkeling/trainingsmogelijkheden

 

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : Optie op vast Dienstverband
Uren per week : 32 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2022 Nazca - Alle rechten voorbehouden