Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Als Field Engineer Werktuigbouw/Project Engineer  ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en onderhoudswerkzaamheden aan grote machines op locatie, meestal in het buitenland. Samen met lokale monteurs controleer je of machines voldoen aan de standaard eisen en goed onderhouden zijn. Ook controleer je of onderdelen vervangen moeten worden. Omdat je veel in het buitenland bent, krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. 

Wanneer je niet bezig bent met inspecties op locatie, werk je op kantoor. Daar ben je, samen met twee collega’s, bezig met het inkopen, controleren en verpakken van reserveonderdelen. Je bent van begin tot eindverantwoordelijk voor de afhandeling van orders, maar vaak overleg je wel met de afdeling Inkoop.

Het team bestaat uit drie collega’s waarmee je er op kantoor voor zorgt dat kleine projecten, zoals orders verpakken en rapportage, goed afgehandeld worden. Als een collega in het buitenland is voor inspecties of onderhoud, nemen de andere twee het werk op kantoor voor hun rekening.

Daarnaast werk je op de bouwplaats samen met de afdeling Projectmanagement. Nieuwe machines worden namelijk op de bouwplaats in elkaar gezet, waarna iemand van jouw team de controles uitvoert. 

Wat is vereist?

  • Afgeronde MBO-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde
  • In bezit van geldig certificaat VOL-VCA
  • Enkele jaren praktijkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duiste taal, bij voorkeur ook Engelse
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Bereid om internationaal te reizen
  • In staat om zelfstandig en in teamverband te werken

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 juni 2021 met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : Vast Dienstverband
Uren per week : 40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden