Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Voor een gemeente in Zuid-Holland zijn wij voor het team Vergunning, Toezicht en Handhaving (VTH) op zoek naar een enthousiaste bouwkundige voor de functie van:

Bouwplantoetser-Technisch

Wat ga je doen?

In de functie van Bouwplantoetser/Casemanager Wabo ben je samen met jouw collega’s van vergunningverlening verantwoordelijk voor de afhandeling van de aanvragen om omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en R.O.

Je beoordeelt, behandelt en begeleidt zelfstandig oa technisch bouwkundige aanvragen. Je toetst zowel de reguliere als de uitgebreide Wabo-aanvragen op alle relevante wetgeving, onder meer op het bestemmingsplan, het Bouwbesluit, de Welstandsnota en de legesverordening.

Je bent verantwoordelijk voor de procesbewaking, de administratieve afhandeling en stelt zelfstandig de beschikking op.

Je hebt veelvuldig contact met aanvragers, (vastgoed)eigenaren, architecten en adviseurs. Ook adviseer je de juridisch medewerker bij bezwaar- en beroepsprocedures. Als deskundige neem je deel aan projectgroepen die werken aan bijvoorbeeld nieuwe bestemmingsplannen. Je werkt mee aan de beleidsvoorbereiding en adviseert bij (nieuwe) initiatieven op je vakgebied.

Wie ben je?

Je kunt soepel communiceren met inwoners en ondernemers en je weet goed in te spelen op de vraag van de klant én zijn omgeving. Je bent in staat om in de geest van de Omgevingswet te werken .

Jouw opleiding en ervaring:

Naast een afgeronde relevante HBO opleiding, heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Competenties:

  • Resultaatgericht
  • Klantgericht
  • Samenwerken
  • Verantwoordelijkheid
  • Nauwkeurigheid
  • Oordeelsvorming

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Asap
Duur : minimaal 6 maanden
Uren per week : 36 uur
Optie tot verlenging : Ja
Locatie : Middelgrote gemeente in Zuid-Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden