Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Onze opdrachtgever

Is een 100.000+ gemeente in Noord-Holland. Met het uitgebreide winkelaanbod en een van de best bewaarde historische binnensteden trekt onze opdrachtgever jaarlijks veel bezoekers. Ook het hoogstaande culturele aanbod in de stad werkt als een magneet op de regio; museum, theater, poppodium en een megabioscoop. Werken bij deze opdrachtgever betekent werken in een bruisende stad. Sámen met de kracht van de inwoners. De gemeente staat niet stil. Onze nieuwe organisatie kan inspringen op de veranderende vraag vanuit de samenleving.

De afdeling

De afdeling Vergunning- & Subsidieverlening maakt deel uit van het domein Publieke Dienstverlening. De afdeling verleent vergunningen, houdt toezicht en handhaaft daar waar nodig op het gebied van het omgevingsrecht. Daarnaast verleent de afdeling vergunningen op grond van de Apv en de bijzondere wetten, coördineert de afdeling het ‘reilen en zeilen’ rondom de havens en een aantal jaarlijks terugkerende evenementen. Tenslotte verleent de afdeling subsidies aan burgers en instanties. Ook vertegenwoordiging in rechte behoort tot de werkzaamheden.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de juridische toetsing en begeleiding van de vergunningverlening en handhaving, met de nadruk op het omgevingsrecht, op zowel dossier- als projectniveau. Je hebt de regie bij uitgebreide voorbereidingsprocedures voor aanvragen om omgevingsvergunning voor het afwijken van bestemmingsplannen en voert deze procedures van begin tot eind uit. Daarbij voer je overleg met diverse betrokken vakdisciplines, adviseer je aanvragers en probeer je voor mogelijke knelpunten oplossingen aan te dragen. Je stuurt aan in handhavingszaken en geeft advies over de haalbaarheid, de noodzaak en prioriteit van een handhavingstraject. Je stelt adviezen op bezwaarschriften op en vertegenwoordigt het gemeentebestuur bij de rechtbank en de Raad van State. Je draagt zorg voor de juridische kwaliteit van uitgaande brieven en besluiten. Je bent de juridische vraagbaak voor de klant, het gemeentebestuur, de organisatie en last but not least voor je directe collega’s.

Jouw profiel

  • Je hebt HBO+ of WO werk- en denkniveau
  • Je hebt een afgeronde juridische opleiding, bij voorkeur bestuursrecht.
  • Je hebt kennis van en minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van het omgevingsrecht (Wabo). Aanvullende kennis van de Apv en bijzondere wetten is een pré.
  • Je hebt ervaring met een veranderende organisatie.
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig.
  • Je hebt overtuigingskracht en het vermogen om mensen te verbinden.
  • Je bent flexibel en werkt nauwkeurig

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Asap
Duur : Zowel interim als vast
Uren per week : 32 uur
Optie tot verlenging : Ja
Locatie : Middelgrote gemeente in Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

 

© 2019 Nazca - Alle rechten voorbehouden